Nyhet

Coravin

19 oktober, 2020

För första gången kan vi prova ett vin utan att behöva öppna flaskan. Smaka, jämför och utforska vin som du aldrig trodde gick. Bjud dina vänner på det vinet dom är nyfikna på, ett glas eller prova olika flaskor, och det bästa av allt, även om ni bara dricker ett glas så kan flaskan sparas för framtiden

Tekniken som är patenterad är väldigt enkel att använda. Applicera Coravin på flaskan, pressa ner nålen igenom folie och korken, vinkla flaskan och tryck in lite gas med knappen och häll ut ett glas vin. När ni är klara drar ni ut nålen igen och korken sluter sig naturligt. Argongasen smakar och doftar ingenting utan skyddar vinet i flaskan mot oxidation. Allt detta sker utan att korken tas bort.

Korkens elasticitet säkerställer att hålet efter nålen sluter sig. Vinet kan därmed hålla sig under flera månader, år i flaskan

Viktig att notera, Coravin fungerar bara på naturkork

Coravin är väldigt lätt att använda och enkel att rengöra. En patron innehåller gas till ca 15 flaskor med 15 cl och är lätt att byta. Argongasen kan köpas i 2- eller 24-pack.

Intresserad av att veta mer om Coravin? 

Hör av dig, ring +46 (0)708220992 eller maila till info@preusswine så hjälper vi dig med mer information, prislista och med din eventuella beställning.

PREUSSWINE

Preuss International AB
Smedsgränd 9
753 20 Uppsala
Org.nr: 556811-4432

© Preusswine. All rights reserved. (GDPR)